Houtmannen in Leidschendam-Voorburg

houtmannen
Adrey en Maarten.

Na lang zagen en timmeren in een veel te klein schuurtje hebben we een ruime werkplaats waar we eindelijk kunnen maken wat we willen maken. Begonnen als hobby – en dat is het nog steeds – maken we een beperkt aantal houten meubelen. Vooral buitenmeubelen, maar een eettafel voor binnen of een TV kastje of .. vraag het ons maar.. kan ook.

Naast ons houtwerk doen we hele andere dingen, dus we zijn niet de hele week in de werkplaats en bouwen alleen op bestelling. Samen bespreken we of wat u wil voor ons haalbaar is om te maken. We doen er dan ook misschien wel iets langer over, maar we werken zorgvuldig en met plezier. Wij kennen geen haast.

Buiten koken in de winter – Kookmodules

Lekker buiten koken met de modules van de Houtmannen. Naast de basismodule met 3 cm dikke natuursteenplaat zijn er verschillende varianten in ons assortiment. De modules zijn dubbelwandig uitgevoerd. Van een module met 5-pits gasstel tot een module met een rookkast, wij maken elke module op maat.

Prijsindicatie: open module met 5-pits gasstel € 350,00, basismodule met deurtjes € 250,00, open basismodule met wokbrander € 300,00

Voor meer info: neem contact met ons op.

Pas afgeleverd:

Tuinset in Haagse Benoordenhout.


Lange tafel en banken voor koffiebar VilterCoffee in bedrijfsverzamelgebouw Vlietweg 14/15 in Leidschendam.